h1

PR & Comunicare

 vm

Vasile Moraru

VDF: 0728 332 406
RDS: 0770 565 232
napocavox@gmail.com

WEB: http://vasilemoraru.wordpress.com

3 comentarii

 1. Salut!
  In primul rand, felicitari d-soarei Sabina- ii doresc sa fie o luptatoare si in ”partidele” vietii…sa se ridice cand are infrangeri, sa nu renunte la principiile crestine in aceasta era postmoderna si sa nu se dea batuta in fata obstacolelor! Am o deosebita stima si pentru parintii Foisor, care au stiut sa se ocupe in mod responsabil de copiii lor.
  In al doilea rand – nu va fie cu suparare ca nu am nici sugestii, nici observatii de facut cu privire la acest blog, ci va rog sa-mi dati o informatie pe care mi-o doresc tare mult…Sunt medic rezident si locuiesc in Timisoara. Am un baiat care tocmai a implinit 7 ani, pe care l-am invatat cam de un an sa joace sah – atat cat cunosc si eu, ca umila amatoare.Ii place foarte mult si m-a surprins ca a castigat cateva partide jucand pe net… Va rog, recomandati-mi un profesionist in domeniu, care l-ar putea invata sah cum se cuvine, aici in Timisoara.
  Va multumesc MULT de tot.
  Cu deosebita consideratie,
  Amalia Costea


 2. Bună ziua,

  Îmi cer scuze anticipat pentru deranj. Acest mesaj poate fi considerat pe bună dreptate spam chiar dacă tratează o pasiune care cred că o avem în comun: șahul.

  Site-ul http://www.chess.com are o vechime de peste 6 ani și acum este prima comunitate de sah online cu peste 7 milioane de utilizatori. Mulțumită avantajelor oferite a reușit să atragă un număr impresionant crescând de jucători titrați. Lista integrală este aici:
  http://www.chess.com/members/titled_players

  Dintre aceștia 33 sunt implicați în participarea cu articole sau lecții video. Câteva nume sunt: GM Julio Becerra, GM Greg Serper, GM Roman Dzindzichashvili, WGM Natalia Pogonina, GM Judit Polgar, GM Timur Gareev, GM Dejan Bojkov, NM Bruce Pandolfini și alții.

  Pe acest site există o frumoasă echipă de peste 600 jucători români: Team Romania.
  Echipa reprezintă România în competițiile oficiale între națiuni de pe site și a reușit performanțe deosebite până acum precum câștigarea locului 1 atât la nivel european cât și mondial, în 2010, și locuri fruntașe în alți ani. Principiile pe care ne bazăm activitatea sunt: plăcerea de a juca șah, respectul față de coechipieri și adversari, prietenia, sinceritatea și o atitudine constructivă. Aderarea la echipă este permisă jucătorilor care au origine română si dovedesc seriozitate. Avem printre noi mulți jucători profesioniști și câțiva maeștri ai șahului românesc.

  http://www.chess.com/groups/view/team-romania

  Vă invităm să vă alăturați echipei! 🙂 Am fi cu adevărat onorați să fiți colegul nostru. Mulțumiri anticipate!

  Vă așteptăm,
  Echipa Team RomaniaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: