h1

Lipsuri teoretice

Iulie 21, 2016

albul muta

teoria spune ca daca pionul a ajuns la h6 finalul este remiza insa negrul nu a stiut ca regele sau trebuie sa stea in fata pionului h si a pierdut.Cum?

f1

Anunțuri

One comment

  1. Albul castiga dupa: 1)Th1! – Ta8 (1)… Rg8 2)f7+!! – R:f7 3)h7 +-) 2)h7 – Th8 3)Re5! – Rf8 4)Re6 +-



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: