h1

5 saptamani in… ghips

Noiembrie 3, 2015

Astazi este pentru mine zi aniversara.

Nimic nu este intampator si daca („if only” este unul din filmele mele preferate)as putea avea,pentru  cateva clipe doar,  indemanarea lui Jules Verne v-as putea impartasi cu maiestrie literara,.aceasta perioada de descoperire (nu a Africii) si cunoastere a unei parti personale ce imi era total inaccesibila.

Kasparov spunea, intr-o conferinta tinuta in Elvetia in urma cu ceva timp ,ca succesul atins nu inseamna neaparat atingerea propriului potential.

Credeam pana acum  5 saptamani ca motivatia depasirii limitelor noastre  emotionale,intelectuale sau fizice este un dar,un har daca vreti care ori il ai ori nu.il ai( marele Will o spune evident mai bine)si ca acest imbold nu poate fi epuizat  prin esecuri ,si cu atat mai putin prin succes.

Acesta perioada de limitare fizica a venit ca o ploaie de vara exact cand aveam mai mare nevoie si  ii mutumesc lui Dumnezeu  pentru aceasta.

Steve Jobs spunea ca pentru el, a se privi in  oglinda dimineata si a-si pune intrebarea:ce as face daca aceasta este ultima mea zi  din viata? este cea mai puternica motivatie de a da tot ce este mai bun acelei zile unice din viata sa. .

Intr-adevar latinescul memento mori are forta de a te face sa intorci pagina zilei de ieri cu usurinta si a privi ziua de maine cu nepasare.

Carpe diem! si mai ales ….Cine se pregateste este! ..

Mat adversarilor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: